0 Läs mer >>
Igår red vi Hafdis i Paddock. Gick verkligen hur bra som helst. Vilken häst!
Har skaffat en gjord från Top reiter nu med magplatta och inbyggd gel. Den var helt grym och höll verkligen utrustningen på plats.
Jag blev även sugen på att ha ett par längre tyglar att träna markarbete med. Istället för att beställa ett par gjorde jag egna. Hittade ett 8 mm polyesterrep och kabinhakar som var lite lättare. Så var det bara att knyta ihop och bestämma längd. Blev ett på 10 meter och ett på 6 meter.
Idag får Hafdis vila innan jag kör igång som vanligt i morgon igen.

Top reiter gjord

0 Läs mer >>
Nu har det gått undan. Tillsammans med min goda vän Emelie har vi påbörjat inridningen mer seriöst. Hafdis är bara fyra år så det är inga större krav än utan mest bara lättare träning. Hon lär sig med stormsteg och det är fantastiskt kul att få vara med om denna resan! Hon är en helt otrolig fyraåring att jobba med. Vi satsar på att rida två dagar i veckan cirka. Däremellan är det kondition, miljöträning och frihetsdressyr på schemat.
jag har även tagit beslut att lämna bort henne en månad. Vi har köpt hus nu så ska flytta första november. Därför kan det vara skönt att inte ha häst en månad. Så hon kommer åka till Linnea Vas i Onsala på intensivträning efter det ska jag ha henne på Smeagård två veckor till och efter det flyttas hon hem till vår egen gård :)

Stora framsteg och et...